torsdag 4. april 2013

Våren i anmarsj..

Ingen blogging i vinter.. Tror jeg kort oppsummerer vinteren med: Veldig lite dummy trening, Veldig mye fysisk trening, da mest på ski og veldig dårlig med blogglyst :-)Ny løpemaskin i idrettslaget Leik har ført til mange flotte skiturer i fantastiske løyper. Begge hundene er helt ukompliserte å ha med seg på ski, og jeg har faktisk flotta meg med nye ski og skisko, noe som har økt skigleden betraktelig!

I Januar arrangerte kennel Redrivals jaktkurs for Cassie kullet med Sanna Hallgren som instruktør. Vi var heldige med været og hadde to flotte dager med med masse nyttige tips.Frøkna har STOR viltinteresse, og nå begynner jaggu avleveringa å ligne noe også!

I mars hadde jaktkomiteen i Retrieverklubben avd Trondheim stand på Villmarksmessa på Melhus, målet var å informere om retrieveren som jakthund, og ett lite håp om å få med flere som vil trene jakt i Trøndelag. Vi hadde også demo lørdag/søndag, med Kiska og Vito som demohunder på linjetag/finsøk og markering, og Lynx som demohund på tolling. Hundene oppførte seg helt eksemplarisk, og det til tross for massive forstyrrelser i form av folk og hunder, morsomt å vise frem hvor lite berørte de er av det aller meste så lenge det står dummy henting på agendaen. Var litt spent på Vito pga at Kiska akkurat var ferdig med løpetid, og at han viste uka før at han var veldig "forelska", men han vet nok når det er alvor, for på demoen var han helt strøken..
 
 


     
    Skriv navnet på en du vil tagge:

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar